Sunt voluntar, ma implic, contez pentru comunitatea mea!

  0
  372
  Elevii de la Clubul Eco Mălureni vor face ecologizări şi drumeţii pe bani europeni
  Elevii de la Clubul Eco Malureni vor face ecologizari si drumetii pe bani europeni

  Sambata, intre orele 09.30 – 12.30, are loc la Scoala cu clasele I-VIII Petre Tudose din comuna argeseana Malureni, activitatea „Pentru ca si noi pretuim natura!”, din cadrul proiectului „Sunt voluntar, ma implic, contez pentru comunitatea mea!”.

  Activitatea este desfasurata in parteneriat de Asociatia Initiative si Proiecte pentru Tineret Imago Mundi si Scoala cu clasele I-VIII Petre Tudose Malureni.

  Proiectul „Sunt voluntar, ma implic, contez pentru comunitatea mea!” este finantat de Comisia Europeana prin programul Tineret in Actiune, actiunea 1.2 Initiative ale Tinerilor si implementat de Asociatia Initiative si Proiecte pentru Tineret Imago Mundi. Proiectul se va desfasura in perioada decembrie 2011- iunie 2012.

  Ecologizari, drumetii si dezbateri

  La activitatea „Pentru ca si noi pretuim natura!” vor participa voluntari ai Asociatiei Initiative si Proiecte pentru Tineret Imago Mundi implicati in organizarea proiectului si 23 de elevi ai Scolii cu clasele I-VIII Petre Tudose Malureni, precum si elevi de la mai multe licee din municipiul Pitesti (Liceul Economic Maria Teiuleanu, Liceul Teoretic Ion Barbu, Colegiul National I.C. Bratianu, Colegiul National Alexandru Odobescu).

  Acestia vor pune bazele Clubului Eco – Malureni!. Activitatea va cuprinde o prezentare a actiunilor ce se vor desfasura in cadrul Clubului Eco Malureni in perioada martie – iunie 2012 (activitati de ecologizare, drumetii pe Valea Valsanului, dezbateri, activitati de reamenajare a unor gradini din jurul scolilor). In prima parte a activitatii se vor prezenta filme si imagini cu activitatile de ecologizare la care au luat parte elevii din comunitate pe parcursul ultimilor ani ani.

  De asemenea, se vor acorda diplome elevilor care s-au implicat in campania „Let’s do it, Romania 2011” si se va organiza o dezbatere moderata de elevii de liceu pe tema unor situatii problema cu care se confrunta Valea Valsanului, jocuri interactive si activitati pe echipe cu teme ecologice.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.