Agent Green: Linistea din Retezat ar putea fi intrerupta de buldozere si drujbe in cel mai scurt timp
Agent Green: Linistea din Retezat ar putea fi intrerupta de buldozere si drujbe in cel mai scurt timp
Tabãrã internationalã la poale de Retezat

Mai multi tineri din strãinãtate se vor afla timp de douã sãptãmani in Tara Hategului unde participã la o tabãrã internationalã organizatã de Rotary Club Hateg.

Tabãra la care vor participa 15 tineri din 10 tãri are drept scop promovarea culturalã, istoricã si a frumusetilor naturale ale Romaniei, judetului Hunedoara, ale Tãrii Hategului si Retezatului. Manifestarea este derulatã in parteneriat cu Administratia Parcului National Retezat, Consiliul Judetean Hunedoara, Serviciul Public Judetean Salvamont Hunedoara si Asociatia de Turism Retezatsi se deruleazã sub sigla Youth Exchange a Rotary International.

„In ziua de sambãtã, 28 iulie 2012, ora 17.00, sunteti invitatii nostri la Centrul de Vizitare a Parcului National Retezat din Nucsoara, comuna Sãlasu de Sus, la o cinã haiduceascã, alãturi de tinerii participanti la tabãrã, care ne vor prezenta tãrile lor natale si cluburile Rotary sponsor. Alãturi de noi se vor afla reprezentantii Districtului 2241 Romania si Republica Moldova, in frunte cu District Governor Radu Popescu, Past District Governor Ioan Sbarciu, Past District Governor Eric Ivan Bloch, Past District Governor Ovidiu Cos, precum si reprezentantii partenerilor nostri in acest proiect”, precizeazã Adrian Sergiu Botca, presedintele Rotary Club Hateg. Organizatorii sperã ca dupã incheierea taberei de la poalele Retezatului, tinerii participanti sã devinã cu sprijinul Rotary Club Hateg, cei mai buni ambasadori ai Romaniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here