Uioreanu: Rampă de gunoi ecologică din Feleac a fost proiectată pe un teren instabil
Uioreanu: Rampa de gunoi ecologica din Feleac a fost proiectata pe un teren instabil

Presedintele Consiliului Judeten (CJ) Cluj Horean Uireanu a declarat joi, ca viitoarea rampa de gunoi care va fi amplasata in zona Feleac prezinta anumite riscuri.

“Exista suspiciuni pentru amplasarea rampei in aceasta zona, pentru ca terenul este instabil. Sa nu uitam ca zona de dealuri sau versanturi pe care se construieste aceasta rampa este aceeasi cu celebra centura Apahida-Valcele si acolo lucrurile s-au adeverit, in sensul ca dealul se surpa si in partea hidro ies la suprafata sute de izvoare”, a declarat Uireanu.

Pentru ca lucrurile sa fie clare, presedintele CJ Cluj spus ca a cerut o expertiza independenta pentru viitorea rampa ecologica ce urmeaza sa fie amplasata in zona Feleac. “De asemenea, va fi facut un studiu geologic suplimentar”, a adaugat Uioreanu.

Daca amplasamanetul nu este propice acestei zone, iar daca nu se va putea face consolidarea terenului, este nevoie ca proiectul sa fie mutat, iar acest lucru inseamna pierderea intregii sume a proiectului.

Deocamdata proiectul este in faza incipienta, insa “eu cred ca studiul de acolo s-a facut pe hartie si nu in teren”, a spus Uioreanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here