Tabara pentru voluntarii de mediu

  0
  427
  Parteneriat romano-norvegian pentru dezvoltarea inteligentei ecologice a tinerilor
  Tabara pentru voluntarii de mediu

  Cheltuielile de transport, cazare, masa si instruire vor fi suportate de catre organizatorii taberei.

  Trei tineri din judet, elevi si studenti, implicati in activitatea de voluntariat in ce priveste protectia mediului, participa in aceste zile la o tabara de profil la Brasov.

  Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului Feed-Back (ASIS), prin Programul vizand educatia si constientizarea publicului privind protectia mediului si finantat de Administratia Fondului pentru Mediu, a solicitat sprijinul Comisariatului General al Garzii Nationale de Mediu (GNM), cat si a colegiului director al Corpului Voluntarilor de Mediu organizat sub coordonarea GNM, pentru mediatizarea si selectarea unui numar de trei voluntari de mediu, elevi de liceu sau studenti din fiecare judet, pentru a participa la taberele de ecologie in cadrul proiectului „Programul National de Educatie Ecologica ACTIV”.

  Astfel, in perioada 8-14 august, doua eleve-voluntari de mediu din judet, respectiv Mariana Diana Sandu, eleva in clasa XII-a in cadrul Colegiului National Vocational „N. Titulescu” din Slatina si Diana Raicu, eleva in clasa a XII-a la Colegiul Tehnic Metalurgic Slatina, precum si Elena Corina Predeanu, studenta in cadrul unei facultatii de afaceri din Anglia, vor participa la tabara organizata in municipiul Brasov de Asociatia pentru Integrare Sociala si Protectia Mediului „Feed-Back”. Cheltuielile de transport, cazare, masa si instruire vor fi suportate de catre organizatorii taberei.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.