Targ de adoptii si donatii pentru adaposturile de caini din Bucuresti, duminica, 20 octombrie

„ Animax ” organizeaza in data de 20.10.2013, in spatiul canin de joaca din parcul Herastrau, Intrarea Pescarus evenimentul de adoptii si donatii “Sunt salvat! M-au adoptat!”.

Evenimentul vine in ajutorarea cainilor aflati in adaposturile ONG-urilor din Bucuresti. Astfel, 150 de caini sanatosi, vaccinati si deparazitati, vor putea fi adoptati. Si pentru a le crea un inceput frumos alaturi de noua familie, Animax ofera fiecarei persoane care adopta un caine in cadrul evenimentului un pachet de hrana si accesorii suficiente pentru cel putin o luna de zile.

Impreuna vom putea face diferenta! Impreuna putem salva viata a 150 de catei. Vino sa ii cunosti! Vino sa ii adopti!

Animax, cel mai mare lant de petshop-uri din Romania, va invita duminica, 20 octombrie, incepand cu ora 13:00 la targul de adoptii si donatii “Sunt Salvat! M-au adoptat!”. Iubitorii de animale pot adopta un caine fara stapan sau pot face donatii pentru ingrijirea cateilor fara adapost (hrana, vaccin si procedurile de sterilizare). Evenimentul se va desfasura in Parcul Animax din Bulevardul Beijing, intrarea Pescarus, parc Herastrau din Bucuresti. La targ, asociatiile pentru protectia animalelor “Robi”, “A doua sansa” si “Cutu-Cutu” vor oferi spre adoptie 150 de catei.

“Grija pentru animale se observa in toate actiunile noastre, la Animax. De la calitatea produselor pe care le oferim pana la spatiul de joaca pentru catei. De mult timp ne dorim sa organizam un targ de adoptii pentru patrupede, sa le gasim familiile potrivite, care sa le ofere grija, atentie si compasiune. Cred ca acum au nevoie de asta, mai mult ca niciodata”, declara Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Evenimentul organizat in parcul Herestrau se adreseaza si celor care au deja un catel. Iubitorii de animale pot participa la workshop-urile de dresaj oferite de Ringstar Club, la Couture Costume Contest unde vor fi premiati cateii cu cea mai frumoasa vestimentatie sau la Pet Tricks Contest. Participantii vor primi premii constand in vouchere, hrana si accesorii.

150 de caini sanatosi, vaccinati si deparazitati, vor putea fi adoptati duminica, 20 octombrie, la targul de adoptii organizat de Animax in spatiul canin de joaca din parcul Herastrau, Intrarea Pescarus. Si pentru a le crea un inceput frumos alaturi de noua familie, Animax ofera fiecarei persoane care adopta un caine in cadrul evenimentului un pachet de hrana si accesorii suficiente pentru cel putin o luna de zile.
150 de caini sanatosi, vaccinati si deparazitati, vor putea fi adoptati duminica, 20 octombrie, la targul de adoptii organizat de Animax in spatiul canin de joaca din parcul Herastrau, Intrarea Pescarus.

Asociatia Cutu-Cutu ii invita pe cei care isi doresc sa adopte un catel la discutii despre viata alaturi de un patruped, schimbarile pe care le implica o astfel de decizie, importanta sterilizarii animalelor de companie, iar despre rolul analizelor pentru animale puteti afla de la reprezentantii Synevovet.

La finalul evenimentului, toti cateii sunt invitati la o cina speciala oferita de Animax, iar cei care au adoptat un catel vor primi un kit de “Bun venit acasa”, cadou care contine hrana pentru aproximativ o luna si accesorii canine.

“Suntem deja la cel de-al cincilea eveniment organizat in spatiul de joaca. Ne-am propus sa facem o traditiei din asta, sa le oferim patrupedelor si stapanilor momente frumoase petrecute aici, care sa ii faca sa revina. Cateii fara stapan au nevoie de noi, sunt neajutorati si nu pot lua decizii pentru ei. Dar noi da! Si speram sa avem cat mai multe decizii favorabile in aceasta duminica”, a incheiat Alina Alupoaei, Project Manager Animax.

Animax este cea mai mare retea de magazine specializata in comercializarea de hrana, produse de ingrijire si accesorii pentru animale de companie din Romania, detinuta de Pet Product. Cu o experienta de 15 ani pe piata de profil, Animax ofera intr-un singur loc toate produsele necesare cresterii si ingrijirii animalului favorit. La inceputul anului, Animax a creat un nou concept pentru animale, inaugurand in parcul Herastrau un loc special de joaca pentru caini cu o suprafata de 800 mp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *