Targul de Voluntariat „VoluntExpo” 2012 Alba Iulia

Targul de Voluntariat „VoluntExpo” 2012 Alba Iulia

Targul de Voluntariat „VoluntExpo” 2012, isi deschide portile sambata, 19 mai, la Alba Mall. Evenimentul care face parte din Saptamana Nationala a Voluntariatului (SNV) se va desfasura in intervalul orar 11.00 – 17.00, cu participarea unui numar de 13 organizatii neguvernamentale din judetul nostru.

Conform datelor existente la nivel european, 3 din 10 europeni sunt voluntari si 80% din populatia UE considera implicarea activa in viata sociala drept cruciala pentru democratie.

In judetul Alba au fost organizate pana in prezent trei editii ale Targului de Voluntariat, iar editia „VoluntExpo” din acest an doreste sa creeze o noua oportunitate de prezentare a ONG-urilor pentru publicul larg, de promovare a bunelor practici pe care le-au dezvoltat pana in prezent si de relationare cu ceilalti actori din sfera voluntariatului.

„VoluntExpo” 2012 este organizat de Asociatia „Pro Tinerete”, Fundatia Comunitara Alba, Asociatia SM Speromax Alba si Asociatia Caritas Alba Iulia, cu sprijinul Alba Mall, al Consiliului Judetean Alba, Bibliotecii Judetene „Lucian Blaga”, Casei de Cultura a Studentilor Alba Iulia, al Asociatiei Absolventilor Universitatii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia si al celorlalti parteneri ai SNV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *