Targul National al Apelor Minerale

Targul National al Apelor Minerale

Prima editie a unui eveniment menit sa atraga cat mai multi turisti, dar si sa promoveze judetul Hunedoara va avea loc, in acest sfarsit de saptamana, la Geoagiu

Statiunea Geoagiu se afla pe ultima suta de metri in ceea ce priveste pregatirile pentru evenimentele care vor avea loc incepand de maine, 3 iunie, respectiv prima editia a „Targului National al Apelor Minerale”, dar si „Raliul Frumusetii”.

Vineri, in prima zi a „Targului National al Apelor Minerale”, localnicii si turistii se vor bucura de parada portului popular din zona Orastie-Geoagiu, un spectacol folcloric al Casei de Cultura Orastie, dar si al Ansamblului ,,Germisara”, Caluserii de la Romos si Orastioara de Jos si, ca invitat, Taraful de la Vata.

Degustari de vinuri

In ziua de sambata mesterii populari din mai zone ale tarii isi vor prezenta produsele in cadrul unui targ, in timp ce societatile care se ocupa cu proceduri balneare le vor prezenta pe acestea vizitatorilor in cadrul unor ateliere demonstrative. Nu va lipsi nici degustarea de vinuri, dar nici spectacolul de muzica usoara cu formatii din judetul Hunedoara, care va avea loc sambata seara.

,,Tombola Targului National al Apelor Minerale” isi va desemna castigatorii, duminica, 5 iunie, zi in care va avea loc si un spectacol folcloric cu solisti hunedoreni sau din alte zone.

Parteneri in organizarea acestor evenimente sunt Primaria Geoagiu, Societatea Nationala a Apelor Minerale, Alpin Lorialba Brad, Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale Hunedoara, SC TBRCM SA, Asociatia pentru Dezvoltare si Promovare Turistica Geoagiu-Bai si Technosoft Media Deva.

Ing. Simion Maris, primarul orasului Geoagiu

„Evenimentele se vor desfasura pe parcursul a trei zile, respectiv de vineri incepand cu ora 15:00, pana duminica, ora 16:00, perioada in care turistii se vor bucura de un program divers si variat. „Raliul Frumusetii” se va desfasura in statiune, sambata, incepand cu ora 13:00, si va cuprinde o proba speciala, concursul „Miss Raliul Frumsetii 2011” si festivitatea de premiere. Doresc sa invit, si pe aceasta cale, pe toti cei care vor sa petreaca un sfarsit de saptamana intr-un mod placut, sa fie alaturi de noi, in statiunea turistica Geoagiu-Bai”.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,345FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente