Targul ONG Botosani va avea loc in data de 15 decembrie

  0
  303
  Târgul organizaţiilor neguvernamentale “Împreună pentru comunitate” | 5 – 12 mai, Targu Mures
  Targul ONG Botosani va avea loc in data de 15 decembrie

  Fundatia Estuar – Filiala Botosani impreuna cu Asociatia B-RIGHT MEDIA Botosani anunta ca s-a stabilit data pentru editia 2010 a „Targului organizatiilor non-guvernamentale din Botosani”. Astfel, evenimentul se va desfasura in data de 15 decembrie 2010, incepand cu orele 10.00, la Casa de Cultura a Sindicatelor din Botosani.

  „Targul organizatiilor non-guvernamentale Botosani” se doreste a fi un eveniment de cunoastere a activitatii organizatiilor non-guvernamentale din judetul Botosani cu scopul de a promova produsele, serviciile organizatiilor si de a strange fonduri pentru sustinerea activitatilor.

  Evenimentul va beneficia de promovare in comunitate pentru a atrage cat mai multi cumparatori/vizitatori la targ. Ambianta de sarbatoare va fi intregita prin prezenta unor artisti locali care vor interpreta colinde si a unui invitat care va realiza face-painting gratuit copiilor ce viziteaza targul.

  Organizatiile interesate se mai pot inscrie pana pe data de 13 decembrie 2010 la una din adresele de e-mail: [email protected] sau [email protected]

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.