Tasuleasa Social a invins ploaia

T??uleasa Social a învins ploaia. Din nou.
Tasuleasa Social a invins ploaia. Din nou.
Tasuleasa Social a invins ploaia. Din nou.

„Chit ca a fost ploaie, chit ca a fost noroi mult, e incredibil cata veselie si energie pozitiva au avut participantii si organizatorii. Asa se construieste o stare, o mentalitate, o generatie cu un alt fel de gandire… Frumos!” a consemnat Ducu Stefan ieri, in dreptul unei fotografii postate pe Facebook.

Tasuleasa Social ne-a facut mai bogati cu 12.000 de viitori stejari plantati sambata, la Monor: „A fost o zi grea, dar cu atat mai frumoasa. Am crezut ca nu vor veni multi tineri la plantat, pentru ca ploua dimineata. Dar au venit in jur de 120…” povestesc voluntarii Tasuleasa.

La locul stabilit pentru plantarea puietilor li s-au mai alaturat tineri din Gledin, din Parva si cativa localnici. Acestia, impreuna cu echipa Tasuleasa Social, au format in final un grup serios de 200 de voluntari care s-au pus pe treaba. „Si am plantat. Si a plouat mult si des, dar noi nu ne-am lasat! Rezultatul: 12.000 de puieti de stejar plantati! Va multumim, dragi voluntari! A fost o zi minunata!” mai scriu cei de la Tasuleasa Social pe pagina lor de Facebook.

Printre fotografiile realizate de Andrei Dascalescu se remarca si doamna Emilia, care la venerabila varsta de 74 de ani, n-a lasat deloc sapa din mana si care a participat la asemenea actiuni de impadurire ori de cate ori a avut ocazia, inca din adolescenta. Doamna Emilia a reusit sa „colectioneze” pe langa felicitarile organizatorilor si un numar record de 160 de „like”-uri in cateva ore. Sa mai spuna cineva ceva despre conflictul dintre generatii…!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *