TĂSULEASA Social: Dragi voluntari si dragi puieti, va multumim de 66.500 de ori! Ne revedem la primavara!

TĂSULEASA Social: Dragi voluntari si dragi puieti, va multumim de 66.500 de ori! Ne revedem la primavara!
TĂSULEASA Social: Dragi voluntari si dragi puieti, va multumim de 66.500 de ori! Ne revedem la primavara!

Emotionant mesaj din partea celor de la Tasuleasa Social cu prilejul incheierii unui lung si prolific sir al impaduririlor, in acest an! Cifrele vorbesc de la sine si marcheaza un adevarat record: 66.500 de puieti si peste 2.600 de voluntari alaturi de Tasuleasa, in 2014. In weekendul care a trecut s-a desfasurat ultima impadurire a anului.

60 de voluntari a participat zilele trecute la ultima impadurire marca „Tasu” din acest an, pe dealul Feleacului, langa Cluj-Napoca. Cu aceasta ocazie, au fost bucurosi sa constate ca foarte multi din puietii plantati in primavara s-au prins. Iar pe cei care nu s-au prins si s-au uscat – voluntarii Tasuleasa i-au inlocuit cu altii noi. „In felul acesta nu doar ca am petrecut o zi minunata, alaturi de oameni dragi, am mancat sandwichuri oferite de prietenii si partenerii nostri de la RomaniaOne, daram demonstrat inca o data cat de importante sunt pentru noi actiunile de impadurire facute cu constiinciozitate. Caci la Tasu o impadurire nu este o actiune de o zi, ci o responsabilitate de o viata si o comoara pentru mai multe…” scriu voluntarii Tasuleasa pe pagina lor de Facebook.

Totodata, ei au prezentat si un scurt bilant in care cifrele vorbesc de la sine despre o impresionanta desfasurare de forte: „Tasuleasa Social a incheiat weekend-ul trecut sirul lung si prolific al impaduririlor din acest an. In 2014, am plantat mai multi puieti decat in oricare alt an si am realizat acest lucru impreuna cu mai multi voluntari decat in oricare altul: 66.500 de puieti si peste 2.600 de voluntari!

Le multumim de 66.500 de ori voluntarilor care au fost alaturi de noi la una, la mai multe sau la toate impaduririle din acest an (Sebe, – Alba, Budesti Fantate, Feleac, Dornisoara, Budesti Fantate 2, Feleac 2)!

Multumim sponsorilor si partenerilor din acest an: Ellis Pavaje, Banca Transilvania, Camino (Cluj), Romania One si Marmot Europe. Impreuna am reusit sa plantam 18 hectare de padure!”

Voluntarii Tasuleasa isi incheie emotionantul mesaj cu o invitatie adresata tuturor admiratorilor si colaboratorilor lor: „Ramaneti aproape de noi si de natura, pana la primavara, cand ne vom reintalni la noi plantari si la noi proiecte!

Foto impadurirea din Feleac – Andrei Dascalescu

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,551FaniÎmi place
97CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente