Taxa de mediu va fi introdusa din 3 ianuarie

  0
  310
  Anularea taxei de mediu ?i introducerea ei în pre?ul combustibililor
  Anularea taxei de mediu și introducerea ei în prețul combustibililor
  Taxa de mediu va fi introdusa din 3 ianuarie

  Premierul Victor Ponta a anuntat ca in prima sedinta de Guvern din 2013 taxa auto va fi reglementata, aceasta urmand sa se transforme intr-o taxa de mediu, urmand ca ministrul Mediului, Rovana Plumb, sa-i prezinta un proiect in acest sens.

  ”A fost suspendatã taxa pana la 31 decembrie, iar pe 3 ianuarie – practic pe 1 si pe 2 banuiesc ca nu inmatriculeaza nimeni nicio masina – pe 3 ianuarie doamna Plumb imi aduce noua forma a taxei, care nu e o taxa de prima inmatriculare, ci taxa de mediu care se refera in principal la modul in care o masina, un autoturism, polueaza sau nu; o taxa de mediu exact in sensul a ceea ce discutasem cu Comisia Europeana. Partea proasta este insa ca anul acesta, 2012, iar s-au dublat inmatricularile de masini poluante aduse din strainatate, ceea ce nu e totusi ideea pentru care facem o taxa de mediu”, a spus Ponta, intr-o interventie telefonica la Romania TV.

  Taxa auto a fost suspendata in ianuarie 2012, pe fondul protestelor de strada, atunci cand oamenii iesiti pe strada au cerut, printre altele, eliminarea taxei auto.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.