Array

Tehnologia care iti transforma grasimea in energie

Tehnologia care iti transforma grasimea in energie

O zona linistita din centrul Bucurestiului, intr-o casa veche brancoveneasca. La prima vedere s-ar zice ca aici se afla barlogul vreunui colectionar de lucruri vechi si rare.

Dar nu. Aici tocmai s-a deschis un centru care aduce publicului din Romania cea mai avansata tehnologie la nivel mondial pentru activarea metabolismului lipidelor si stimularea localizata a lipolizei!
Decodand termenii stiintifici, mai pe intelesul tuturor, este vorba despre o tehnologie brevetata si patentata la nivel mondial, ca rezultat a 20 de ani de cercetari stiinsifice si medicale asupra metabolismului uman si asupra motivului pentru care organismul acumuleaza grasime mai mult decat consuma.

Transforma grasimea in energie

“Este mult mai simplu decat credeti zi sau decat vi se explica…”, spune ing. prof. Dr. Fabio Marchesi, membru al Academiei de Stiinte din New York si inventatorul tehnologiei. “Acest sistem a revolutionat domeniul pierderii in greutate. Iti transforma grasimea in energie fara sa renunti la nimic!”, adauga acesta. Rezultatele obtinute sunt pe termen lung, si nu se datoreaza doar grasimii metabolizate in timpul tratamentelor, ci si schimbarii metabolice generale. Metabolismul este “reeducat” si “reprogramat” sa consume depozitele de grasime in cele 24 de ore, atat in starea de repaus, cat si in timpul somnului.

“Aceasta tehnologie a fost creata pentru a oferi oricui posibilitatea de a avea un corp nu doar mai frumos, ci mai sanatos si mai plin de vitalitate. Grasimea se reduce intr-un mod placut si usor, musculatura este tonifiata, nivelul eficientei fizice creste, iar starea generala este excelenta”, declara Raluca Iliescu, Managing Partner al centrului.
Vedete nu grase, dar curioase!
”Pe parcursul tratamentelor, corpul utilizeaza ca si combustibil gasimea in locul zaharului, ca atare nu se produce acid lactic”, mai spune Raluca Iliescu. ”Centrul din Bucuresti ofera nu doar tehnologie de ultima ora si aparatura de ultima generatie, ci si servicii personalizate si consiliere pentru nevoi individuale”, adauga si Fabio Marchesi
Mai aflam ca o serie de vedete de pe plaiul mioritic, cum ar fi Andreea Raicu,
Mihaela Glavan, Ileana Badiu, Andreea Marin, Laura Cosoi si multe altele, s-au aratat foarte interesate de aceste ”procedee” revolutionare, au vizitat acest centru, si chiar daca nu au probleme cu greutatea, considera ca nu strica sa fii un om informat, mai ales in ceea ce priveste combinatia silueta-sanatate.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente