Timisoara: Campania Logic, Eco-logic ajunge si in scoli

Timisoara: Campania Logic, Eco-logic ajunge si in scoli
Timisoara: Campania Logic, Eco-logic ajunge si in scoli

In perioada 1-17 aprilie 2014 se desfasoara in Timisoara o noua campanie de constientizare a necestiatii reciclarii. Fiind adresata scolarilor, campania a imbracat haine de concurs si astfel, toti elevii Scolii Gimnaziale nr. 2 care colecteaza deseuri electrice, electronice si electrocasnice (DEEE) vor putea castiga unul din premiile substantiale oferite de Retim. O tableta, un aparat foto, un mp4 player sau memory-stickuri isi vor gasi micii propietari pe data de 25 aprilie cand va avea loc festivitatea de premiere.

Concursul „Scoala mea verde” vine la scurt timp dupa cel organizat pentru studentii Facultatii de Stiinte ale Comunicarii din cadrul Universitatii Politehnica din Timisoara, in care acestia au avut ca tema sa imagineze o campanie de constientizare a necesitatii reciclarii in randul studentilor. La finele lunii martie studentii au prezentat proiectele, iar reprezentantii Retim alaturi de cei ai Politehnicii au jurizat si premiat cele mai bune si viabile proiecte.

Concursul „Scoala mea verde” este o continuare a proiectelor comune ale Retim cu Scoala Gimnaziala nr. 2, proiecte in care societatea de salubrizare este partener traditional.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente