Tineri fotografi indragostiti de mediu premiati de ziua Mediului la Botosani

Tineri fotografi îndr?gosti?i de mediu premia?i de ziua Mediului
Tineri fotografi indragostiti de mediu premiati de ziua Mediului
Tineri fotografi indragostiti de mediu premiati de ziua Mediului

26 de tineri au participat la prima editie a concursului “Fotoreporter pentru mediu” organizat in cadrul proiectului “Sistem Integrat de Management al deseurilor in judetul Botosani”.

Festivitatea de premiere a avut loc in cursul zilei de miercuri, 5 iunie cu ocazie zilei mondiale a mediului si a fost gazduita de Muzeul judetean.

Lucrarile au putut fi admirate in holul muzeului si au surprins fragmente din natura fotografiate de tinerii participanti la concurs reprezentand probleme reale de mediu in judetul Botosani. Fotografiile inscrise la concurs au fost insotite de o argumentare a autorului si explicatii privind locul si timpul realizarii lor.

Juriul format din Paul Vieru, reprezentant al Primariei Botosani, Remus Maftei de la Consiliul Judetean Botosani si Ovidiu Porohniuc, fotograf, au evaluat lucrarile si au deliberat. Astfel, castigatorul locului I a fost declarat Valentina Bartus pentru o fotografia care indica mizeria de pe lacul cu nuferi de la Ipotesti. Locul II a revenit Ioanei Corduneanu iar locul III Iulianei Gladei. Premiul I a constat intr-un aparat foto digital, premiul II intr-un mini laptop, iar premiul al III-lea intr-un ipod shuffle.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *