Toalete ecologice: Afla firma care se va ocupa de curatenie

  0
  598
  Toalete ecologice: Afla firma care se va ocupa de curatenie
  Toalete ecologice: Afla firma care se va ocupa de curatenie

  Firma baimareana Oana SRL se va ocupa si in acest an de intretinerea toaletelor ecologice care impanzesc municipiul Baia Mare, societatea fiind declarata castigatoare dupa ce la licitatie a venit cu pretul cel mai mic dintre toate firmele participante.

  Aceluiasi SRL, in 2010, i-au fost aduse serioase acuzatii legate de modul cum aceste toalete au fost intretinute.

  „Da, avem castigatorul. Firma care s-a ocupat si pana acum de aceste toalete ecologice a fost desemnata castigatoare. Este firma din Baia Mare care a venit cu pretul cel mai mic. Celelalte doua firme care au fost prezente la licitatie au fost una din Iasi si una din Harghita. Intr-un fel era de asteptat ca acest lucru sa se intample”, a declarat citymanagerul Vasile Barbul.

  El a tinut sa remarce ca nu toate problemele legate de aceste toalete sunt cauzate de cei care le intretin, vinovati pentru modul cum arata WC-urile publice fiind, in opinia sa, si unii cetateni ai Baii Mari care dau dovada de lipsa de bun simt.

  „Aceasta firma nu trebuie sa aiba grija de toalete. Ea se ocupa de curatenia lor. In functie de banii care sunt alocati, curatenia este facuta de doua ori pe zi. O data dimineata si o data seara. Daca in acest interval de timp vin persoane si, din pacate, chiar vin, care nu dau dovada de bun simt, ce putem sa facem noi? Nu vreau sa se inteleaga ca toate problemele cu aceste toalete sunt datorate acestei firme, pentru ca nu e asa”, a concluzionat Barbul, pentru citynews.ro.

  Va reamintim ca la aceasta data in municipiu se mai gasesc un numar de 24 de astfel de toalete, numarul fiind mai mic decat in anii precedenti, Primaria luand decizia de a renunta in anumite locuri la acestea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.