34 de noi puncte de colectare a deseurilor in Cluj

0
445
34 de noi puncte de colectare a deseurilor in Cluj
34 de noi puncte de colectare a deseurilor in Cluj

In municipiul Cluj-Napoca vor fi amplasate containere ecologice in 34 de puncte de colectare selectiva a deseurilor, in zona imobilelor locuite.

Actiunile de ecologizare urbana prin amplasare de containere de colectare selectiva sunt coordonate de cele doua societati de salubritate din Cluj, Rosal SA si Brantner -Veres.

Potrivit Primariei, containerele nu au fost amplasate inca in toate locurile alese. „Au fost probleme, licitatia a fost contestata si s-au mutat locurile de amplasare a containerelor dintr-o zona in alta din cauza disputelor dintre cele doua societati”, au spus reprezentantii municipalitatii.

Rosal Sa Cluj a amplasat deja 34 de containere tip „clopot” in mai multe zone din oras, dintre care cele mai importante sunt Piata Unirii, Piata Lucian Blaga, Piata Mihai Viteazu, Piata Garii, zona Salii Sporturilor, Calea Floresti – in zona hipermarketului Billa si Piata Flora, Calea Manastur, strada Mehedinti – zona complexului Big, in Observator, in Piata Baba Novac si pe Cetatuie – zona Hotelului Belvedere.

Potrivit lui Nicoleta Pop, reprezentant al departamentului „Calitate Mediu” din cadrul Rosal SA, in perioada urmatoare vor fi amplasate alte containere ecologice in 34 de noi puncte din oras.

La randul sau, firma Brantner-Veres are amplasate containere ecologice in 63 de puncte din municipiu, dintre care 21 la asociatii de proprietari, 22 la institutii bugetare si 19 pe domeniul public.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.