TOP 10 cele mai ECO marci auto – Interbrand Best Global Green Brands 2013

  0
  495
  TOP 10 cele mai ECO mărci auto - Interbrand Best Global Green Brands 2013
  TOP 10 cele mai ECO marci auto - Interbrand Best Global Green Brands 2013
  TOP 10 cele mai ECO marci auto – Interbrand Best Global Green Brands 2013

  Pentru al treilea an consecutiv, Toyota ramane lider absolut in topul Interbrand Best Global Green Brands . In plus, podiumul TOP 50 general este ocupat doar de marci auto, iar jumatate din numele din primele zece locuri sunt din domeniul auto.

  Iata clasamentul celor mai eco marci auto (in paranteze, locul ocupat in TOP 50 branduri):
  Toyota (1)
  Ford (2)
  Honda (3)
  Nissan (5)
  Volkswagen (7)
  BMW (13)
  Mercedes-Benz (17)
  Hyundai (34)
  KIA (37)

  Ford este brandul auto care a evoluat cel mai mult , fata de clasamentul din 2012 urcand 13 pozitii si devansand Honda. De asemenea, Nissan reuseste un salt considerabil, de 16 locuri, devansand BMW si Volkswagen. Hyundai, in schimb, pierde teren, coborand 17 pozitii, grupul coreean multumindu-se doar cu evolutia foarte buna a lui KIA.
  Principial, specialistii Interbrand realizeaza un raport intre promisiunile companiilor tinand de protejarea mediului si perceptia consumatorilor. Ceea ce inseamna ca, in fiecare an, cei de la Interbrands realizeaza sondaje exhaustive pe zeci de mii de clienti din numeroase tari, rezultatele ajutand companiile sa-si focuseze strategiile.
  In ce priveste domeniul auto, Toyota, Ford si Nissan au avut de castigat mult in domeniul imaginii eco, datorita accentului pus pe inovatie si depasirii limitelor impuse de regulamente.
  Daca in cazul Toyota notorietatea familiei Prius este deja normala, cei de la Nissan sunt avantajati de modelul Nissan Leaf, care a depasit deja bariera de 50.000 de exemplare produse, in timp ce Ford a facut mari progrese in domeniul downsizing, pe langa programul ambitios de masini electrice, demarat cu Ford Focus Electric.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.