Top ECO Scoala editia a II-a

Top ECO Scoala editia a II-a

Toti elevii si profesorii care si-au propus sa protejeze mediul inconjurator in perioada martie – mai 2012, se pot inscrie in Top ECO Scoala editia a II-a prin trimiterea descrierii actiunii desfasurate pe adresa [email protected] pana la data de 25 mai 2012 inclusiv si ECDL ROMANIA va premia cele mai populare evenimente.

Informati-ne ce activitati ecologice desfasurati alaturi de colegii si profesorii vostri in aceasta primavara si puteti da un exemplu pentru toti ceilalti.

ECDL ROMANIA a lansat a II-a editie a campaniei concurs Top ECO Scoala prin care se urmareste sustinerea initiativelor pe teme ecologice organizate de elevi si profesori in scolile din toata tara. Elevii si profesorii care desfasoara activitati ecologice in perioada martie – mai 2011, pot trimite initiativele lor pe adresa [email protected] pana la data de 25 mai 2012 inclusiv si vor fi inscrisi automat in concursul de pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE unde pot castiga premii interesante.

Proiectele inscrise in campanie vor fi facute cunoscute prin intermediul site-ului www.clickpeverde.ro si pe pagina Facebook ECDL ROMANIA VERDE, unde, cei care vor primi cele mai multe voturi (like-uri) pentru ECO proiectele desfasurate vor putea castiga premii interesante.
Regulamentul complet al campaniei poate fi accesat pe www.clickpeverde.ro si www.ecdl.org.ro.

Arata-ne cat de ECO este scoala ta si sigur altii vor invata de la tine.
Intra in Top ECO Scoala !

ECDL ROMANIA
Permisul european de conducere a computerului (ECDL European Computer Driving Licence) este cel mai raspandit program de certificare a competentelor digitale recunoscut la nivel international in peste 148 de tari si numara pana in prezent peste 11 milioane de persoane inregistrate in program.
In afara Europei, certificarea este cunoscuta sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
Certificarea ECDL este vendor-independent, examenele pot fi sustinute pe mai multe suite de aplicatii.
ECDL ROMANIA este Operatorul National al licentei ECDL in Romania, cu o retea de peste 600 de centre de instruire si testare acreditate pe intreg teritoriul tarii.
Pentru mai multe informatii accesati www.ecdl.org.ro sau www.ecdl.org , www.equalskills.ro.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente