Trofeul Retezatului, la cea de-a VIII-a ediţie
Trofeul Retezatului, la cea de-a VIII-a editie

Gorjenii sunt invitati sa participe la cea de-a VIII-a editie a evenimentului sportiv-cultural-ecologic Trofeul Retezatului, organizat in perioada 06 – 08 iulie 2012, la Cabana de Vanatoare Campusel.

Asociatia HAI-HUI pentru Turism, Sport si Ecologie Targu-Jiu invita toti gorjenii sa participe la a VIII-a editie a evenimentului sportiv-cultural-ecologic Trofeul Retezatului, ce se va desfasura in perioada 06 – 08 iulie 2012, la Cabana de Vanatoare Campusel. Acest eveniment reprezinta a III-a etapa a competitiei de turism sportiv „Stafeta Muntilor”, editia I, si se va desfasura pe trei categorii: juniori (participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex, cu varsta de pana la 20 ani), seniori (participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de sex) si open (participa echipe formate din 3 persoane, indiferent de varsta, obligatoriu mixt). Probele de concurs sunt: raid montan, orientare, escalada si teste teoretice. Cei care doresc sa participe la eveniment trebuie sa stie insa ca au nevoie de echipament special pentru astfel de competitii, din care nu pot lipsi, in special in cadrul probei de raid montan, incaltaminte de munte cu talpa profilata si aderenta si trusa medicala.

Programul
Prima zi a concursului este rezervata primirii participantilor, urmata de o sedinta tehnica si cantece de tabara. Startul competitiei va fi dat sambata, la ora 06:30, odata cu inceperea testelor teoretice si a probelor de raid montan, orientare si escala. Rezultatele acestor probe vor fi afisate in aceeasi zi, dupa ora 12:00. Incepand cu orele 20:00, participantilor li s-a pregatit un program cultural. Festivitatea de premiere se va desfasura duminica, intre orele 11:30 si 12:00, cu mentiunea ca proba culturala va fi premiata separat, organizatorii acordand note de la 1 la 10 pentru: cantece, poezie, umor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here