TSD Constanta a derulat o ampla actiune de plantare de copaci in parcul din cartierul Poarta 6

TSD Constanta a derulat o ampla actiune de plantare de copaci in parcul din cartierul Poarta 6
TSD Constanta a derulat o ampla actiune de plantare de copaci in parcul din cartierul Poarta 6

Constienti de necesitatea refacerii suprafetelor verzi din orasul Constanta, tinerii social-democrati au ales ca si de aceasta data sa se implice in mod activ in protejarea mediului inconjurator. Acestia au plantat sambata, aproximativ 500 de puieti de salcam si pomi fructiferi in parcul din cartierul Poarta 6. Tinerilor PSD-isti li s-au alaturat de asemenea si membrii unor ONG-uri de profil din judet.

Actiunea „ProVerde, pentru o viata sanatoasa” vizeaza recrearea ecosistemului natural, imbunatatirea calitatii aerului si implicit a vietii locuitorilor orasului Constanta. Initiativa tinerilor social-democrati este parte a unui amplu program ecologic, intitulat sugestiv „TSD Verde”. Scopul acestui program il reprezinta constientizarea importantei protejarii mediului inconjurator, incurajarea spiritului ecologist in vederea asigurarii unui mediu natural mai sanatos, precum si promovarea in randul tinerilor a unei atitudini responsabile fata de mediu.

„Este necesar sa ne intoarcem privirea catre mediu, acum, mai mult ca oricand. De aceea, fiecare actiune pe care o intreprindem astazi trebuie realizata privind cu responsabilitate inspre viitor. In prezent, a planta un copac este mai mult decat un gest nobil si generos; a planta un copac a devenit, inainte de toate, o datorie. Ne dorim sa lasam in urma, copiilor nostri, o lume mai frumoasa, iar prin fiecare copac plantat astazi de tinerii social-democrati, natura primeste o noua sansa!” a declarat Costin Rasauteanu, presedintele TSD Constanta.

Nu este prima data cand tinerii social-democrati constanteni se angajeaza intr-un astfel de demers, de-a lungul timpului acestia plantand in repetate randuri copaci, in diferite zone-cheie din localitate, se arata in comunicatul de presa.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente