Actiune de ecologizare organizata de tinerii de la Miscarea Populara

  0
  542
  Acțiune de ecologizare organizată de tinerii de la Mişcarea Populară
  Actiune de ecologizare organizata de tinerii de la Miscarea Populara
  Actiune de ecologizare organizata de tinerii de la Miscarea Populara

  Duminica, 6 aprilie, Organizatia de Tineret a Partidului Miscarea Populara din Botosani s-a mobilizat pentru a participa la o actiune de ecologizare a zonei Pacea-ACR, zona cunoscuta iubitorilor de iesiri in natura, odata cu incalzirea vremii. Desfasurata sub sloganul: „PMP – Pretuieste mediul, protejeaza-l”, initiativei i s-au alaturat mai multi tineri, membri si simpatizanti, care au dorit sa contribuie la ecologizarea terenului, chiar daca vremea nu a fost una prielnica.

  actiune ecologizare- strangere deseuri PMP Botosani 1„Actiunea de ecologizare se doreste a fi o incercare de constientizare si o reamintire a faptului ca protejarea mediului inconjurator trebuie sa reprezinte un stil de viata, nu doar un eveniment in sine. A fost o actiune frumoasa, prima de acest gen, organizata de echipa de tineret a PMP. Pentru cateva ore s-a realizat o actiune de ecologizare a zonei Pacea-ACR. Ceea ce m-a bucurat a fost faptul ca au raspuns prezent tinerii din organizatie, dar nu numai, constienti si ei de faptul ca fiecare suntem responsabili de curatenia comunitatilor in care traim. Le multumesc si pe aceasta cale si ii invitam sa sustina si viitoarele actiuni de acest fel”, a precizat Eugen Serb, liderul organizatiei de tineret a PMP Botosani.

  actiune ecologizare- strangere deseuri PMP Botosani2Crezand in succesul ideii de implicare activa, prin participarea la aceasta campanie, tinerii au dorit sa-si aduca contributia la protejarea naturii si refacerea ecosistemului, demonstrand ca sunt alaturi de comunitate.

  like facebook“Aceasta actiune este interesanta si are ca scop in primul rand curatarea zonei, dar ne dorim foarte mult sa tragem un semnal de alarma pentru ca cei care arunca gunoaiele la intamplare”, a adaugat unul dintre tinerii participanti la actiune.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.