TVR Timisoara a demarat in luna aprilie, o varianta proprie a „campaniei de primavara”

tvr timisoaraTVR Timisoara a demarat in luna aprilie, o varianta proprie a -campaniei de primavara-. Iar campania noastra de primavara inseamna curatenie, primenire nu numai in propriile case, dar si mai departe…in locurile care ne inconjoara si de care ne bucuram cu totii.
Pentru cei mai multi, o hartie aruncata in padure, o sticla de plastic lasata pe malul apei sunt gesturi minore si firesti, din pacate, iar poluarea si ecologia sunt termeni abstracti… despre care se vorbeste mult la televizor. Noi, cei de la TVR Timisoara, nu mai vrem sa vorbim doar la televizor. Vrem sa facem ceva, mai mult. Vrem sa dam o mana de ajutor.
Primul pas l-am facut, la propriu, in Cheile Nerei, un adevarat brand al zonei, cunoscut in intreaga Europa, dar in acelasi timp un loc plin de gunoaie.
Proiectul initiat de TVR Timisoara a reunit angajati ai televiziunii si elevi de la scolile din zona, Liceul din Bozovici si unitatile de invatamant din Dalboset, Lapusnicu Mare, Sasca Montana si Sopotu Nou.
Prima actiune in cadrul proiectului s-a desfasurat in parteneriat cu Primaria Sasca Montana, Primaria Sopotu Nou si Grupul Ecologic de Colaborare NERA si a consta in strangerea gunoaielor din zona Cheile Nerei-Sasca Montana, in zilele de 24 si 25 aprilie.
Urmatoarele actiuni vor fi in judetul Arad, in luna iunie, in Hunedoara si Timis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *