Un american de 56 de ani a supravietuit dupa ce a stat 47 de minute in moarte clinica!

Joe Tiralosi a fost readus la viata cu eforturi supraomenesti din partea echipei medicale de la Spitalul Presbiterian din New York.stop cardiac

Miracol medical! Un american de 56 de ani a supravietuit dupa ce a stat 47 de minute in moarte clinica, timp in care a suferit 4 stopuri cardiace. Un material CBS despre cum vointa poate infrange moartea. Ce se intampla cand inima ti se opreste? Nu o data, ci de 4 ori. Este posibil sa supravietuiesti? Ei bine, se pare ca da!

Joe Tiralosi a fost readus la viata cu eforturi supraomenesti din partea echipei medicale de la Spitalul Presbiterian din New York. In urma cu trei luni sansele lui Joe de a mai avea o viata erau practic inexistente. A ajuns la urgente pentru ca se simtea foarte rau. La nici un minut de la momentul in care a pasit in spital, si-a pierdut cunostinta.

Medicii au inceput resuscitarea, care a durat 47 de minute. In acest timp, pacientului i s-a oprit inima de patru ori. Dupa 4500 de miscari de masaj cardiac, in mod miraculos, pulsul lui Tiralosi a revenit. Au urmat trei zile de coma indusa si Joe a inceput sa-si revina, fara sa sufere nici o afectiune neurologica. Acum barbatul se recupereaza.

In majoritatea cazurilor, daca inima cedeaza, moartea survine la mai putin de zece minute de la momentul stopului cardiac. Doar in 30% dintre cazuri exista sanse de supravietuire, dar, de cele mai multe ori, pacientii raman cu leziuni pe creier.

Sursa: Realitatea TV

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente