Array

Un asteroid gigant va lovi Pamantul in viitorul apropiat?

Un asteroid gigant va lovi Pamantul in viitorul apropiat?
Un asteroid gigant va lovi Pamantul in viitorul apropiat?

Tot mai des in ultima vreme se acrediteaza ideea ca, in urma unei conspiratii la nivelul guvernelor principalelor puteri ale lumii, un asteroid gigant va lovi Terra in a doua partea a anului 2015.

Cei care vehiculeaza aceasta idee merg pana la punctul in care deja se fac pregatiri intense, la nivel guvernamental, pentru ca asteroidul sa fie distrus cu ajutorul rachetelor. Chiar si in acesta varianta, asteroidul s-ar rupe in mii

de bucati dintre care unele, de dimensiuni considerabile, ar produce adevarate dezastre la nivelul intregii planete.

Este un scenariu apocaliptic care ar duce la foamete si seceta si implicit la masuri radicale luate de conducatorii lumii pentru a reusi sa tina controlul asupra populatiei.

Sunt scenarii asemanatoare evenimentelor previzionate pentru 12.12.2012, ramase la stadiu de simplu…film. “O noua prostie”, ar spune majoritatea celor atrasi mai putin de speculatii si mai inclinati catre lucrurile concrete.

Insa poate ca tocmai acest lucru se urmareste: caderea in derizoriu a unor astfel de informatii ascunse momentan de responsabili guvernamentali.
Unul dintre cele mai documentate site-uri de conspiratii romanesti relata intr-un articol publicat la data de 14 august 2014:
“Comitetul Natiunilor Unite privind utilizarea pasnica a spatiului cosmic a facut un pas important pentru combaterea amenintarii asteroizilor. O echipa speciala a ONU privind obiectele din apropierea Pamantului (Near Earth Objects – NEO) a recomandat crearea unei retele internationale de alerta a asteroizilor (International Asteroid Warning Network – IAWN), care sa colecteze si sa analizeze datele NEO si sa ofere avertizari in timp util a autoritatilor nationale in cazul in care un potential NEO ar ameninta Pamantul”.

Nimic foarte concret, este adevarat, insa masurile luate nu sunt o dovata ca la nivelul conducatorilor lumii se stie ca un asteroid va lovi pamantul mai repede decat am crede?

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente