Un baiat din Gherta a fost muscat de o vulpe

0
503

Curios din fire un baiat de 15 ani din localitatea Satmarel si-a bagat mana in scorbura unei vulpi si s-a ales cu o plaga de toata frumusetea la un deget. Acum, el se afla sub tratament internat la sectia de Boli Contagioase a Spitalului Judetean.vulpe

In seara zilei de miercuri, in jurul orei 22.00, un tanar de 15 ani din Satmarel s-a prezentat la Unitatea de Primiri Urgente cu o rana la degetul unei maini provocata de o vulpe. Baiatul a povestit medicilor ca si-a bagat mana in scorbura animalului iar acesta l-a muscat. Incidentul s-a petrecut in timp ce baiatul se afla cu oile la pascut in apropiere de padure. La un moment dat cainii care il insoteau au inceput sa latre la scorbura unui copac iar el, curios sa vada ce se intampla, si-a bagat mana in viziuna nestiind la ce se expune. Vulpea din viziuna a ripostat si l-a muscat de deget dupa care animalul a disparut in padure.

Nu se stie daca vulpea era bolnava

„Nu stim daca este vorba de o vulpe cu rabie pentru ca animalul nu a fost prins. Baiatul este internat in spital si primeste tratament dupa care va fi vaccinat. Daca lucrurile merg bine si nu apar complicatii el va fi externat in aproximativ o saptamana”, a declarat Lidia Tamas, medic epidemiolog in cadrul Directiei de Sanatate Publica.

Sursa: Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.