Un elefant saritor: a impins masina stricata a ingrijitorului

0
252

Elefantul Five a decis sa si curete masina ingrijitorului, cu un burete imbibat in apa.elefant saritor

Masina de teren a unui ingrijitor de la West Midland Safari Park, Marea Britanie, s-a stricat in mijlocul habitatului unui elefant, insa animalul, in loc sa se supere, l-a ajutat sa isi impinga autoturismul.

Singura speranta pentru ingrijitorul Lawrence Bates era sa apeleze la colegii lui, insa elefantul Five a decis sa il ajute, dupa ce l-a vazut in ananghie.

Elefantul african in varsta de 18 ani s-a dus in spatele masinii si a inceput sa o impinga, pana a scos-o din habitatul sau.

Asta nu e tot: a si curatat masina!Five a luat cu trompa apa dintr-o galeata si a aruncat-o peste autoturism, apoi a apucat un burete cu trompa si a curatat ferestrele ca un adevarat profesionist.

„Nu am vazut niciodata asa ceva. Five si ingrijitorul sau sunt o adevarata echipa. Se spune ca un elefant nu uita niciodata, din fericire masinile noastre nu se strica des, insa stim ca daca se mai intampla, ne va ajuta”, a declarat Bob Lawrence, directorul parcului.

West Midland Safari Park are trei elefanti africani, care sunt intotdeauna implicati in diverse activitati sportive sau artistice, precum sa joace fotbal sau sa picteze.

Sursa: Realitatea TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.