Un japonez s-a mutat pe o insula izolata din Pacific, unde traieste singur de doua decenii.

Un japonez s-a mutat pe o insula izolata din Pacific, unde traieste singur de doua decenii.

Un septuagenar japonez a decis ca viata in societate il solicita prea mult. Prin urmare, s-a mutat pe o insula izolata din Pacific, unde traieste singur de doua decenii.

Masafumi Nagasaki are 76 de ani si a ajuns sa fie cunoscut sub porecla de pustnicul gol, scrie Daily Mail. Si asta pentru ca de 20 de ani locuieste singur pe insula Sotobanari din prefectura Okinawa, in apele Pacificului.

Masafumi a decis sa isi petreaca viata in singuratate „pentru a scapa de toate” si chiar asta face. Cu exceptia catorva momente pe luna in care ia contact cu civilizatia pentru a se aproviziona cu apa si mancare, Nagasaki prefera sa nu fie deranjat.

„Nu mai fac ceea ce imi cere societatea, dar trebuie sa respect legile naturii. Nu poti bate natura, asa ca trebuie sa i te supui”, a declarat Nagasaki, care cea mai mare parte a timpului o petrece complet dezbracat.

Nagasaki le-a povestit jurnalistilor ca, inainte de a se izola de lumea civilizata, multi ani a lucrat in industria divertismentului.

„Sa te plimbi gol printre oameni nu este ceva ce lumea normala poate accepta. Aici, insa, pe insula, ma simt excelent, parca port uniforma. Daca te imbraci, ceva nu este in regula. Gasirea unui loc unde sa mori este un lucru foarte important, iar eu mi-am gasit acel loc. sa mori in mijlocul naturii nu este asa groaznic, nu-i asa?”, conchide Masafumi.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente