Un roman a decis sa ii invete pe britanici cum sa dreseze magari

Va amintiti de magarusii din Romania cumparati de un muzeu din Marea Britanie care nu intelegeau comenzile in limba engleza? Ei bine, un roman stabilit acolo a vazut stirea la Observator si a mers la muzeu pentru a-i invata pe dresori comenzile mioritice.
dresor de magarusi
Magarusul, pe nume Dora, este noua atractie a muzeului Kent, alaturi de un alt magarus mioritic, botezat Ellie. Ingrijitorii erau pana astazi disperati pentru ca animalele nu raspundeau la comenzile in engleza. Un roman, stabilit in Marea Britanie, a vazut stirea la Observator si s-a dus chiar la muzeu pentru a incerca sa vada daca animaele raspund la comenzile in romana. Si…surpriza!

Imediat, limba romana a fost recunoscuta de Dora care a executat comenzile fara nicio problema, spre uimirea angajatilor muzeului. Romanul le-a spus si englezilor comenzile pentru ca pe viitor sa nu mai aiba probleme, iar imaginile au fost trimise la „Fii Observator”.

Muzeul care a adoptat cei doi magari seamana mai mult cu o ferma si incearca sa le ofere vizitatorilor posibilitatea de a redescoperi viata la tara. Oricum, fie ca vor invata engleza sau nu, Ellie si Dora vor avea o viata excelenta, in lumina reflectoarelor. In Romania fusesera abandonati.

Sursa: Antena 3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *