Un roman a decis sa ii invete pe britanici cum sa dreseze magari

0
315

Va amintiti de magarusii din Romania cumparati de un muzeu din Marea Britanie care nu intelegeau comenzile in limba engleza? Ei bine, un roman stabilit acolo a vazut stirea la Observator si a mers la muzeu pentru a-i invata pe dresori comenzile mioritice.
dresor de magarusi
Magarusul, pe nume Dora, este noua atractie a muzeului Kent, alaturi de un alt magarus mioritic, botezat Ellie. Ingrijitorii erau pana astazi disperati pentru ca animalele nu raspundeau la comenzile in engleza. Un roman, stabilit in Marea Britanie, a vazut stirea la Observator si s-a dus chiar la muzeu pentru a incerca sa vada daca animaele raspund la comenzile in romana. Si…surpriza!

Imediat, limba romana a fost recunoscuta de Dora care a executat comenzile fara nicio problema, spre uimirea angajatilor muzeului. Romanul le-a spus si englezilor comenzile pentru ca pe viitor sa nu mai aiba probleme, iar imaginile au fost trimise la „Fii Observator”.

Muzeul care a adoptat cei doi magari seamana mai mult cu o ferma si incearca sa le ofere vizitatorilor posibilitatea de a redescoperi viata la tara. Oricum, fie ca vor invata engleza sau nu, Ellie si Dora vor avea o viata excelenta, in lumina reflectoarelor. In Romania fusesera abandonati.

Sursa: Antena 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.