Array

UnDa verde pentru biciclete la Sibiu

UnDa verde pentru biciclete la Sibiu
UnDa verde pentru biciclete la Sibiu

Sibiul lanseaza joi proiectul UnDA Verde pentru biciclete, care isi propune sa descopere frumusetile zonelor pe bicicleta pe trasee gasite pe drumuri de tara sau drumuri forestiere. Proiectul isi propune protejarea mediului inconjurator folosind bicicleta ca mijloc de deplasare si promovarea turismului din judet.

Au fost prezentate nu mai putin de patru noi trasee, foarte pitoresti, pe drumuri de tara din imprejurimile Sibiului, alaturi de obiectivele turistice aferente.

Dintre biciclistii prezenti, Nicolae Ivan, a propus o actiune de constientizare a populatiei in ceea ce priveste riscurile pe care le implica neglijenta in trafic atat din partea soferilor cat si a biciclistilor, si le-a propus agentilor de politie o actiune in care acestia sa parcurga pe bicicleta un traseu prin oras pentru a vedea riscurile la care sunt expusi biciclistii.

La nivelul judetului Sibiu, in perioada 2013- 2014, s-au produs 147 de accidente rutiere in care au fost implicati biciclisti, dintre care 61 grave, soldate cu decesul a 7 persoane si ranirea grava a altor 54. Din totalul accidentelor, 78 au fost din vina biciclstilor.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente