Vacanta de Paste la Rosia Montana

 Vacanta de Paste la Rosia Montana
Vacanta de Paste la Rosia Montana

Turistii care vor sa-si petreaca vacanta de Paste la Rosia Montana se pot caza in casele localnicilor, putand participa de o serie de actiuni derulate de Alburnus Maior si Asociatia Bucuresti.

Oferta turistica “Vacanta de Paste la Rosia Montana” este valabila pentru perioada 1-6 mai, iar pachetul cuprinde cazare si mancare la localnici, sase tururi turistice ghidate si activitati la foc de tabara.

Tariful este de 340 de lei de persoana, iar inscrierile se pot face pana la data de 31 martie.

Traseul turistic cuprinde cate un tur facut zilnic in imprejurimi, respectiv Turul Satului, Turul Istoric, Turul Cianurii, Turul Naturii, Turul Bisericilor si Turul Buciumului.

“Vacanta de Paste la Rosia Montana” se inscrie intr-o serie de actiuni derulate de Alburnus Maior si Asociatia Bucuresti menite sa promoveze turismul in Rosia Montana ca alternativa sustenabila la proiectul minier propus de compania Rosia Montana Gold Corporation (RMGC).

“Promovarea patrimoniului natural, architectural si cultural al zonei reprezinta una dintre prioritatile celor doua organizatii membre ale Campaniei Salvati Rosia Montana care organizeaza actiuni in acest sens incepand din anul 2009”, se arata intr-un comunicat de presa al Alburnus Maior.

Mai multe informatii pe  vizitatirosiamontana.wordpress.com

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente