Fostul tenisman Ion Tiriac continua traditia celebrei vanatori-masacru din Balc, organizate in fiecare luna ianuarie, din 2005 incoace.

“Gardianul” a aflat ca miliardarii insetati de sange ai Europei vaneaza din nou, in acest week-end, pe domeniul privat al omului de afaceri.

Scandalul media a izbucnit in 2005 dupa decimarea a 185 de exemplare de porc mistret din fondul privat de vanatoare detinut de Tiriac. Macelul l-a adus pe multimiliardarul roman in atentia presei si a intregii opinii publice din Romania, oripilate de masacrul pe banda rulanta a porcinelor salbatice.

Tiriac a pierdut temporar domeniul de la Almasu Mare – Balc (Bihor), fosta resedinta de vanatoare al clanului Ceausescu si camarilei comuniste, pentru ca apoi sa-l recastige. Acum are asigurata, cu acte in regula, decimarea mistretilor pana in 2015.

Dupa scandalul de presa din 2005, Ion Tiriac si-a protejat cat a putut mai bine escapadele vanatoresti prin Bihor. Pe Aeroportul din Oradea primii vanatori cu conturi bancare grase au inceput sa soseasca inca de vineri seara. Surse neoficiale au decl
arat ca majoritatea invitatilor vor sosi, insa, sambata dimineata.

De la aerogara, ei vor fi imbarcati in jeep-urile puse la dispozitie de Tiriac si transportati direct in Balc. O parte dintre invitati vor ajunge in Balc, tot sambata dimineata, direct din Budapesta cu elicoptere particulare.

Sursa: Acasa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here