Verde pentru Biciclete organizeaza la Lugoj doua manifestari cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii

Verde pentru Biciclete organizeaza la Lugoj doua manifestari cu ocazia Saptamanii Europene a Mobilitatii

Saptamana Europeana a Mobilitatii este o manifestare care are loc anual intre 16 si 22 septembrie si este o campanie de constientizare asupra faptului ca transportul in comun, bicicleta sau mersul pe jos sunt o alternativa la mersul cu masina.

Lugojul, oras cu traditie in mersul pe doua roti, nu se lasa mai prejos. Sambata, 22 septembrie, Verde pentru Biciclete invita lugojenii la o tura cu bicicletele prin oras si la o demonstratie de sarituri cu bicicleta in Skate Park-ul din “George Enescu”.

“Cu ocazia Saptamanii Mobilitatii, Verde pentru Biciclete Lugoj va asteapta la pedalat. Este o buna ocazie de a ne aminti ca exista si alte mijloace de a merge la scoala, la servici sau la cumparaturi decat cu masina”, ne-a declarat Razvan Craciun, coordonatorul miscarii Verde pentru Biciclete Lugoj.

Plecarea se va face sambata, 22 septembrie, de la ora 17:00, de pe platoul Casei de Cultura a Sindicatelor. De data aceasta, tura va fi mai lunga, pentru ca destinatia finala este parcul “George Enescu”.

“Vom face un tur al orasului (Casa de cultura- Primarie-Universitatea Dragan, OMV, Podul de beton, Parcul “G. Enescu”, Mol Caransebesului, Casa de Cultura, Teatrul “Traian Grozavescu”, Parcul “G.Enescu”). In parc vom organiza demonstratii de sarituri cu bicicleta pe rampele montate in micul Skate Park”, a adaugat Razvan Craciun.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente