Ziua fara masini in Braila

Ziua fara masini in Braila

Si in acest an pe 22 septembrie Primaria organizeaza de Ziua internationala fara masini actiuni si concursuri precum mars pe bicileta, concursuri de role, biciclete si desene pe asfalt *

Tema campaniei din acest an este “Libertate prin miscare”. La actiune se asteapta prezenta si participarea a sute de tineri braileni. Prin aceasta campanie se doreste constientizarea de catre populatie a creserii gradului de poluare cauzat de traficul intens la nivel urban, dar si sensibilizarea si informarea cetatenilor in ceea ce priveste mobilitatea pe termen lung in oras si riscurile legate de poluare.

Actiunile vor incepe la ora 10:20 cu intalnirea participantilor la marsul pe bicicleta pe strada Franceza. La 10:30 va incepe marsul pe bicicleta pe traseul Bariera Calarasilor-Piata, Independentei-Piata Traian-Calea Galati-Strada I.L.Caragiale-Bulevardul Al.I.Cuza-parcarea Primariei. Concursul de role va incepe la ora 11:10 in parcarea Primariei. Simultan va incepe si concursul de biciclete adresat prescolarilor in parcarea primariei. Tot in parcarea Primariei va avea loc la 11:20 concursul de desene pe asfalt iar la 11:30 va avea loc pe Platoul din Piata Independentei premierea castigatorilor celor 4 concursuri.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente