Verde pentru Biciclete va invita la un concurs foto: Ipostaze. Viata de biciclist.

Verde pentru Biciclete va invita la un concurs foto: Ipostaze. Viata de biciclist.

Verde pentru Biciclete va invita la un concurs foto: Ipostaze. Viata de biciclist.

Pentru unii tineri din ziua de azi, fotografia reprezinta un mod de exprimare, de eliberare, si un stil de viata. Ne propunem sa descoperim in comunitatea timisoreana legatura dintre aceasta pasiune si mersul pe bicicleta.

Prin acest concurs, vrem sa acordam posibilitatea tuturor celor pasionati de arta fotografica de a impartasi viziunea lor despre bicicleta si de a evidentia ipostazele in care bicicleta este prezenta in viata noastra de zi cu zi: spre scoala, spre munca, la cumparaturile zilnice, la intalnirile cu prietenii, la iesiri in aer liber sau chiar la concursuri cicliste.

Concursul se adreseaza fotografilor amatori din judetul Timis, cu varsta cuprinsa intre 15 si 35 ani si se desfasoara in perioada: 06-26.02.2012.
Procedura de derulare a concursului este urmatoarea:
  • Concurentii se vor inscrie prin trimiterea fotografiei, denumirii acesteia si informatiilor legate de autor (nume, prenume, varsta, numar de telefon) pe adresa de [email protected]
  • Fotografiile vor fi publicate pe site-ul   www.pedaleaza.ro  si pe pagina de Facebook a Verde pentru Bicicletewww.facebook.com/verdepentrubiciclete  in perioada 20-26.02.2011, cand va avea loc sesiune de voturi online;
  • Un juriu va decide castigatorii locurilor I, II si III, iar pe baza voturilor obtinute online se va desemna castigatorul premiului de popularitate.
Premiile puse la bataie constau in 4 biciclete city-bike.
Mai multe informatii, pe www.pedaleaza.ro.
Campania Verde pentru Biciclete este prima initiativa din Timisoara care incurajeaza adoptarea mersului pe bicicleta ca si alternativa ecologica pentru deplasarea prin oras. Scopul nostru este de a atrage atentia asupra importantei si beneficiilor mersului pe bicicleta, de a evidentia faptul ca exista biciclisti pe strazile orasului si de a atrage sprijinul autoritatilor locale pentru construirea mai multor piste pentru biciclete.
Verde pentru biciclete”  este o miscare pentru pedalare sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM,Eco Club Timisoara, Pressalert.ro, Ziua de Vest, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro, TVT89, Opinia Timisoarei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *