Verzii au intrat in Parlament

Verzii au intrat in Parlament

Candidatii propusi de Verzii din Romania pe listele USL la aceste alegeri au obtinut mandatele de parlamentari pe care le-au vizat. Ovidiu Iane (Partidul Verde) si Remus Cernea (Miscarea Verzilor-Democrati Agrarieni) si-au castigat dreptul de a fi membri ai Legislativului cu peste 50% din sufragii in Colegiul 7 Camera Deputatilor – Suceava, respectiv Colegiul 9 Camera Deputatilor – Constanta.

„Romania avea nevoie de un pol politic care sa reprezinte doctrina verde in Parlament si acest lucru a fost dobandit la alegerile de duminica 9 decembrie 2012. Membri ai European Green Party , Verzii din tara noastra isi vor mentine aceeasi atitudine critica la adresa proiectelor care ameninta mediul si le vor promova cu dedicatie pe cele sustenabile si pe cele care privesc sursele de energie alternativa. Factorul social, economic sau dreturile omului nu vor fi neglijate si vor fi propuse proiecte de lege care sa amelioreze climatul in care romanii isi duc viata.
Parteneriatul cu Uniunea Social Liberala s-a dovedit unul de succes si ne mentinem optiunea luata anterior de a-i sustine de fiecare data cand viziunile politice coincid”, se arata in comunicatul primit la redactie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *