Viceprimarul din Floresti, jud. Cluj, ii cheama pe locuitori sa planteze copaci.

  0
  312
  Viceprimarul din Floreşti, jud. Cluj, îi cheamă pe locuitori să planteze copaci.
  Viceprimarul din Floresti, jud. Cluj, ii cheama pe locuitori sa planteze copaci.

  Viceprimarul din Floresti, Horea Sulea (PNL), candideaza la Primarie. A luat decizia, iar acum asteapta aprobarea „colegilor din Alianta”, a USL Cluj, ca sa o faca publica. Intre timp, ii cheama pe floresteni, prin fluturasi pe care si-a pus fotografia, la o actiune de plantare de arbori in comuna.
  Tweet

  „Ideea o am de multa vreme, problema e ca nu am gasit niciodata sustinere pentru o asemenea actiune”, explica el, referitor la campania „Hai sa InFloresti cartierul”. Initiativa are loc cu sprijinul Ligii Intreprinzatorului Roman (LIR), care va achita costurile achizitiei de arbusti, si de unde Sulea spune ca va conta pe 60 de voluntari. „Nu am discutat cu dansii aspectul financiar, vom vedea cate comenzi avem”, spune el.

  Pe fluturasi apare si fotografia viceprimarului, dar Sulea spune ca nu a avut nicio legatura. „N-a fost ideea mea ci a celor care au facut fluturasii, de la Liga Intreprinzatorului Roman”, spune el.

  Intrebat de ce face aceasta actiune chiar inainte de alegerile din 10 iunie, avand in vedere ca spune ca ideea este mai veche, Sulea raspunde ca motivul sunt conditiile meteorologice: „E primavara”.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.