Lugojenii au aruncat peste 2 tone de deseuri vegetale cu ocazia curateniei de primavara

0
677
Lugojenii au aruncat peste 2 tone de deşeuri vegetale cu ocazia curăţeniei de primăvară
Lugojenii au aruncat peste 2 tone de deseuri vegetale cu ocazia curateniei de primavara

Campania „Curatenia de primavara” organizata de Salprest si Primaria Municipiului s-a incheiat in aceasta sambata, activitatea de colectare a deseurilor desfasurandu-se de aceasta data in Lugojul roman, pe partea dreapta a raului Timis.
Salprestul a actionat sambata cu 47 de angajati si noua utilaje pe strazile din Lugojul roman, pentru a aduna deseurile si lucrurile netrebuincioase scoase de proprietari in fata imobilelor.

Actiunea a inceput de la orele 7.30 si pana la 17.00, muncitorii au reusit sa colecteze peste 1.000 de metri cubi de deseuri. Salprestul a mai strans in acest weekend, in urma solicitarilor facute de lugojeni, si o cantitate considerabila de deseuri de echipamente electrice si electronice.

„In urma actiunii de sambata, in cadrul curateniei de primavara, ultima etapa, in Lugojul roman sa stiti ca dupa parerea mea a fost un real succes. A fost o cantitate foarte mare de deseuri, 1.087 de metri cubi, dar totodata a fost cantitate foarte mare si de echipamente electrice si electronice defecte”, a precizat directorul Salprest, Mircea Ghera.

Saptamana trecuta, in prima zi de curatenie, societatea a colectat 1.156 de metri cubi de deseuri de la locuitorii din Lugojul german si peste 400 de kilograme de deseuri electrice si electronice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.