Videanu, Mincinosul Bucurestilor

Primarul general al Capitalei s-a facut remarcat pana in momentul de fata doar prin proiectele sale grandomane si promisiunile nerespectate, mai putin prin masurile concrete luate in folosul bucurestenilor. Promisiunile lui Adriean Videanu facute in campania electorala s-au dovedit a fi simple vorbe in vant. In afara de interesele proprii si de grup, Videanu nu a reusit sa faca nimic pentru bucuresteni. “Tot ceea ce am promis in campanie se va realiza in trei ani si jumatate”, declara cu emfaza liderul PD, dupa castigarea alegerilor. Timpul a trecut si a contrazis sistematic spusele celui mai slab primar al Capitalei de dupa Revolutie. In cele ce urmeaza vom prezenta pe larg minciunile pe care edilul-sef le-a servit bucurestenilor pentru a-i pacali in alegeri. In cele opt luni de mandat pe care ediul le mai are la dispozitie este imposibil ca acesta sa isi respecte macar vreunul din cele zece puncte, atatea cate a continut “stufosul” sau program electoral intitulat “Videanu care face”.

Sute de copaci taiati

Spatiul verde se imputineaza pe zi ce trece. Copacii sunt taiati fara discernamant iar de plantat nu se planteaza nimic. Iata ce sustinea in campania electorala Videanu: “Copiii nostri se joaca in praf, pe strada. Se joaca pe betoane. Se joaca in scara blocului. Sau pe pamantul batatorit din spatele blocului. Nu exista destule parcuri pentru ei. Sau daca exista cateva, ele sunt sarace si neprimitoare. Putem sa le asiguram conditii pentru a-si trai copilaria in mijlocul naturii. Am solutia!”. Si a avut-o. Sute de copaci au fost taiati fara explicatii in timpul mandatului democratului, fara a se planta ceva in loc. Spre exemplu, copacii din jurul Palatului Parlamentului au fost rasi, ilegal, fara a avea aprobarile necesare, pentru organizarea Circuitului “Formula III”, din vara acestui an.

“Am obtinut deja fondurile necesare pentru plantarea a 60.000 de copaci anual. Pe langa acestia, vom proteja Bucurestiul prin implantarea in jurul orasului a unui inel verde, lat de doi kilometri. Acest proiect este in derulare cu sprijinul Ministerului Mediului si cu banii nerambursabili ai Uniunii Europene – 260 de milioane de euro pentru marirea spatiilor verzi. In curand in Bucuresti va fi cate un copac pentru fiecare cap…de sofer. Se vor crea noi parcuri in jurul tuturor lacurilor Capitalei. Pentru relaxarea parintilor si joaca copiilor”, mai preciza Videanu in pliantul din campania electorala. Cu toate acestea, nici cu banii pe masa, primiti de la UE, primarul general nu a fost in stare sa faca nimic.

Citeste articolul Mincinosul Bucurestilor integral in Ziua

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente