ViitorPlus te invita la joaca urbana in cadrul evenimetului Street Delivery pe strada Arthur Verona

viitorplus.jpgIn weekendul 12-14 iunie, ne adunam cu mic cu mare la standul-cort ViitorPlus, de pe strada Arthur Verona, vis-a-vis de parcul Gradina Icoanei (harta), unde vom recruta voluntari pentru impaduriri, reciclare si alte proiecte de Dezvoltare Durabila., vom colecta hartie pentru reciclare, vom face educatie prin panourile de impaduriri si proiectii de filme , vom organiza o tombola cu premii eco si bio pentru cei ce vor deveni parinti adoptivi de copacei pe parcursul Street Delivery.

Pe langa aceste activitati, ViitorPlus te scoate pe strada sa ne jucam responsabil:

* Vineri, 12 iunie, de la ora 19: trupa Improvizatie.ro va face un spectacol de… improvizatie, spontan, fara script sau scenariu anterior, care se construieste pe loc, in functie de dorinta si creativitatea publicului pe teme date de insasi audienta. Povestea ceruta de tine va prinde contur chiar in fata ta!
* Zilnic, face-painting pentru copii: forma de arta inedita care se va desfasura prin amabilitatea artistilor de la Acuarelle; prichindeii se vor deghiza printr-o atingere magica de penel in personaje indragite de poveste;
* atelier hand-made “Do It Yourself”: eco bags personalizate de catre vizitatori la standul ViitorPlus; Iei acul si ata si iti creezi sacosica pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna!
* premii eco pentru concursuri de miscare urbana in aer liber pe strada inchisa: sotron, concurs de alergare in saci, etc.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,177FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente