HOME – Documentar impresionant despre Terra si viitorul nostru

home-screen1.jpgLa data de 5 iunie a fost lansat in aceeasi zi in peste 50 de tari filmul non-profit HOME, in variantele pentru cinematograf, TV, DVD/Blue-ray Disc si Internet, cu scopul de a-si raspandi mesajul in randul unei tinte cat mai largi de audienta.
“Traim in vremuri exceptionale. Oamenii de stiinta spun ca avem la dispozitie 10 ani pentru a ne schimba modul de viata, pentru a preveni atat epuizarea resurselor naturale cat si evolutia catastrofica a climatului planetei” a declarat Yann Arthus Bertrand, regizorul si fotograful productiei.
Acesta a adaugat ca “miza este mare pentru noi si pentru copiii nostri. Fiecare dintre noi trebuie sa ia parte la acest demers, iar filmul HOME a fost conceput pentru a transmite un mesaj de mobilizare catre fiecare individ.”
Filmul este regizat de renumitul fotograf francez Yann Arthus-Bertrand si produs de catre faimosul regizor Luc Benson, actiunea peliculei fiind relatata de catre Glenn Close, nominalizat de 5 ori la Premiile Academiei pentru rolul sau din productia “Legaturi periculoase” (1988).
Filmarile au fost realizate in sistem high-definition in 45 de tari si 120 de locatii pe durata a 217 zile si au fost in premiera efectuate in totalitate in spatiul aerian, pentru a evidentia misterele planetei, dar si ranile suferite de aceasta si pentru a furniza o perspectiva necesara pentru abordarea schimbarilor mediului.
HOME va fi disponibil pe DVD pentru 19,98 $, dar poate fi vizionat gratuit pe YouTube.

Sursa: Green Blog

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,164FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente