Volkswagen a plantat 22.000 de copaci in Romania in 2010

  0
  419
  Volkswagen a plantat 22.000 de copaci in Romania in 2010
  Volkswagen a plantat 22.000 de copaci in Romania in 2010

  Importatorul Volkswagen in Romania a plantat 22.000 de copaci in ceea ce va deveni Padurea Volkswagen din Bratul Borcea peste 2 ani.
  zoom

  Importatorul Volkswagen in tara noastra, Porsche Romania, a organizat cea de-a treia editie a proiectului de plantare a copacilor. In 2007, acestia au debutat proiectul „O masina noua, un copac platat”. De data aceasta, importatorul Volkswagen a plantat 22.000 de copacei, cate unul pentru fiecare unitate vanduta in 2010. Plantarea a avut loc in comuna Borcea, judetul Calarasi. Parteneriatul Volkswagen cu Ministerul Mediului si autoritatile din comuna Borcea urmareste impadurirea a peste 25 de hectare de teren in zona dig-mal a Bratului Borcea.

  Zona respectiva a fost afectata puternic de inundatii in ultimii ani. Perdeaua verde, care se va numi Padurea Volkswagen, va proteja comunitatea locala si va mari de sase ori fondul forestier al comunei, care are in prezent doar 5 hectare. Desi padurea respectiva se va numi Volkswagen, importatorul marcii germane nu a organizat nicio stratagema de amplasare a unor arbori in forma siglei marcii din Wolfsburg. Aceasta sigla ar fi devenit vizibila din avion de la mare distanta gratie suprafetei intinse pe care ar fi fost amplasata.

  Scopul celor de la Volkswagen este de a deveni cel mai responsabil constructor de automobile din lume. Pe langa proiectele de mediu, cei de la Volkswagen s-au implicat si in alte actiuni, cum ar fi Maratonul Bucuresti, sponsorizarea fundatiei Hospice Casa Sperantei si altele. In plus, concernul a aplicat o strategie de downsizing pentru a reduce cilindreea, consumul de carburant si emisiile de carbon ale modelelor sale. Pe langa asta, a dezvoltat cate o versiune ecologica a celor mai bine vandute modele din gama, pe care a denumit-o BlueMotion.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.