Asistenta tehnica de 1,5 mil lei pentru Centrul de deseuri

0
538
Cluj: Centrul de Deseuri asteapta decizia comisiei de licitatie
Asistenta tehnica de 1,5 mil lei pentru Centrul de deseuri

In timp ce comisia de licitatie analizeaza cele cinci oferte pentru proiectarea si constructia Centrului Integrat de Management al Deseurilor, Consiliul Judetean cauta o firma care sa realizeze asistenta tehnica pentru acest proiect.

Compania trebuie sa ofere sprijin managerial in implementarea proiectului si, mai exact, servicii de consultanta in domenii precum lucrari publice, ingineria mediului, gestionarea proiectelor, publicitate si management. Banii, 1,5 milioane de lei, provin atat din fonduri europene, cat si din bugetul Consiliului Judetean care trebuie sa asigura plata TVA-ului si cofinantarea.

„E vorba de asistenta tehnica in implementarea proiectului european, aceasta fiind o cerinta impusa de UE si trebuie sa fie realizata de o echipa externa”, a explicat vicepresedintele CJ, Radu Bica.

Firmele care doresc sa participe la licitatie trebuie sa faca dovada ca, in ultimii trei ani, au finalizat maxim trei contracte cu o valoare cumulata de minim 1,5 milioane de lei. In momentul analizei ofertelor vor fi luate in considerare pretul ofertei (30%), modul in care ofertantul intelege obiectivele proiectului si rezultatele asteptate (20%), metodologia de prestare a serviciilor (25%) si organizarea si planificarea in timp a activitatilor, pe durata contractului (25%). Propunerile vor fi deschise pe 25 ianuarie 2011.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.