Voluntar pentru natura

  0
  674
  Voluntar pentru natură
  Voluntar pentru natura
  Voluntar pentru natura

  Ne plangem ca aerul pe care il respiram este din ce in ce mai poluat, iar padurile noastre dispar vazand cu ochii, dar nu luam nici o masura pentru a schimba aceasta situatie. Cei care doresc ca si generatiile viitoare sa se bucure de plimbari prin natura se pot inscrie ca si voluntari in proiectul de impadurire al Organizatiei Cleanwood.
  Sacrificand cateva ore din programul nostru putem contribui la un mediu mai sanatos, un aer mai curat si pastrarea ecosistemului. La asta ne indeamna cei la la Organizatia Cleanwood care si-a propus sa implementeze un proiect de impadurire in judetul Mures.

  „Principalul scop al organizatiei este acela de a inmagazina CO2 datorate poluarii industriale, ale oamenilor, consumului si arderii de combustibil in mod special, dar ca si scop secundar sa rezolvam si problemele locale care sunt, cunoastem, defrisarile”, a transmis Alina Dolha, coordonator proiect de impadurire, Cleanwood.

  Prima etapa a proiectului s-a desfasurat in toamna anului trecut, cand s-au plantat 5000 de puieti de salcam. Voluntarii au lipit de fiecare copacel plantat cate un mesaj. (

  „Am vrut sa aratam voluntarilor ca a planta e important, dar trebuie sa vada si rezultatul si atunci s-a pus cate un mesaj ca sa se vada care sunt puietii lor si cum au evoluat de la un an la altul”, a mai spus Alina Dolha, coordonator proiect de impadurire, Cleanwood.

  La sfarsitul acestei luni va avea loc o noua actiune de impadurire. Locatia aleasa de Cleanwood este comuna Suplac, satul Laslau Mare.

  „Se va impaduri undeva la 2 hectare, 10.000 de puieti care au fost donati de Directia Silvica Mures. Anul acesta vor fi mai multi voluntari, undeva la 80-100 ne dorim”, a precizat Alina Dolha, coordonator proiect de impadurire, Cleanwood.

  Pana in momentul de fata si-au manifestat dorinta de a participa la proiect 30 de voluntari, astfel ca pana in ziua plantari, 28 martie, cei care vor sa se implice se pot inscrie pe pagina de internet a organizatiei www.cleanwood.org.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.