Voluntari ai „Let’s do it Romania” vor participa la un curs de prim ajutor

  0
  419
  Voluntari ai "Let's do it Romania" vor participa la un curs de prim ajutor
  Voluntari ai "Let's do it Romania" vor participa la un curs de prim ajutor

  Primul curs de prim ajutor organizat special pentru voluntarii Let’s do it, Romania! din judetul Maramures in parteneriat cu Rotaract Team si Crucea Rosie va incepe maine, 9 august, de la ora 16.00, la Info Centrul de la Casa Tineretului etaj 2. Cursul va dura doua zile si la el vor participa voluntari din mai multe localitati din judet.

  “Acest curs de baza are rolul de a furniza voluntarilor de la Let’s do it, Romania! informatii vitale privind acordarea primului ajutor, incluzand atat teorie cat si partea practica. Colaborarea cu voluntarii de la Crucea Rosie nu face decat sa ne bucure si sa ne motiveze sa mergem mai departe cu aceasta initiativa destul de indrazneata as spune eu avand in vedere situatia actiuala din Maramures si atitudinea oarecum reticenta a beneficiarilor din comunitate” a declarat Denisa Pintea, coordonator judetean al proiectului Let’s do it, Romania! din judetul Maramures.

  Cursul de prim ajutor va dura doua zile, timp in care peste 20 de voluntari din Baia Mare, Farcasa, Tautii Magheraus si Baita vor asimila informatii utile atat pentru viata de zi cu zi, cat si pentru sprijinirea actiunii de curatenie nationala din 24 septembrie, iar la finalul cursului toti participantii vor primi diploma de participare.

  “Am spus de la inceput ca acest proiect depaseste perceptia de curatenie si ne dorim sa cream echipe si lideri care sa fie capabili sa participe activ in viata comunitatii, dezvoltand proiecte si actiuni si dupa ce acest proiect se va incheia, iar activitatea de pana acum precum si strategia stabilita pana la finalul acestui an, ne indreapta cu pasi repezi spre dovedirea faptului ca maramuresenii sunt capabili de schimbarile pe care si le doresc” a incheiat Denisa Pintea.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.