Voluntariat la puterea „Pentru Voi”

  0
  436
  Voluntariat la puterea "Pentru Voi"
  Voluntariat la puterea "Pentru Voi"

  Fundatia „Pentru Voi” se alatura organizatiilor si voluntarilor din Europa care celebreaza anul 2011 – Anul European al Voluntariatului, prin organizarea unei campanii de promovare a voluntariatului in beneficiul persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

  Campania se va desfasura in perioada 9-15 mai la Timisoara si are loc simultan cu alte campanii organizate in Romania, in cadrul Saptamanii Nationale a Voluntariatului 2011. „In cei 15 ani de activitate ai Fundatiei „Pentru Voi”, sute de voluntari romani si straini s-au implicat in actiunile noastre. Ne bazam in continuare pe implicarea timisorenilor in programul Un Prieten pentru Tine si nu numai!” a spus Alina Sima, coordonator de voluntari la Fundatia „Pentru Voi”.

  Programul evenimentelor „Pentru Voi” dedicate voluntariatului include:
  – o campanie media de promovare a programului Un Prieten pentru Tine (pliante, clip radio si TV) (9-15 mai)
  – un atelier de creatie pentru persoane cu dizabilitati intelectuale si voluntari, in colaborare cu Asociatia Recult (11 mai)
  – un meci de fotbal in colaborare cu Helios Sport Club, pentru beneficiarii programului de mentorat „Un Prieten pentru Tine” (vineri 13 mai)

  Toate aceste actiuni urmaresc promovarea voluntariatului si al mentoratului in beneficiul persoanelor cu dizabilitati intelectuale.

  Cei care doresc sa afle mai multe informatii despre oportunitatile de voluntariat de la „Pentru Voi” pot accesa www.pentruvoi.ro sau ne pot contacta la tel. 0356 421 215(6) sau e-mail: [email protected] Persoana de contact este Alina Sima.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.