Voluntarii clujeni sunt chemati sa ecologizeze malurile Somesului

Voluntarii clujeni sunt chemati sa ecologizeze malurile Somesului

Voluntarii clujeni sunt chemati sa ecologizeze portiunea cuprinsa intre malul Somesului, din dreptul hidrocentralei din cartierul Grigorescu si pana in dreptul Parcului Feroviarilor din dreptul Garii. Organizatorii evenimentului spera ca cel putin 150 de persoane sa raspunda apelului de voluntariat.

Actiunea va debuta sambata la ora 10. Organizatorii spera ca pe langa ecologizare, actiunea sa aiba si un impact de responsabilizare a celor care locuiesc langa Somes si nu numai, mai ales ca aceasta este marea miza. „Putem sa mergem sambata si sa adunam tot gunoiul, insa exista sansele ca acestea sa reapara a doua zi”, a declarat Alexandru Dobi, organizator.

In cadrul actiunii sunt asteptati cat mai multi voluntari, iar organizatorii spera ca spiritul civic sa se manifeste in clujeni din ce in ce mai puternic. „Noi ne asteptam la 150 de persoane, asa am facut si proiectul, asa am facut si calculele ca sa reusim sa curatam malul Somesului”, a completat Alexandru Dobi.

Evenimentul incepe sambata de la ora 10 in parcul din dreptul podului Horea, acolo unde va fi amplasat un punct de informare.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente