24 de organizatii si peste 250 de locuri de voluntariat la a doua editie a Targului de voluntariat Brasov

Cea de-a doua editie a Targului de Voluntariat Brasov, eveniment organizat de catre Colors si Reteana CAN, in parteneriat cu Biblioteca G. Baritiu si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Brasov vine cu proiecte noi de voluntariat, in domenii diverse. Evenimentul are loc sambata, 19 mai, intre orele 10-16, in parcul central Titulescu (Biblioteca Judeteana G. Baritiu, pentru vreme nefavorabila).

Oferta Targului de Voluntariat Brasov, editia a II-a este extrem de bogata si se adreseaza brasovenilor, indiferent de varsta. 24 de organizatii neguvernamentale si institutii publice din judetul Brasov cauta peste 250 de voluntari in proiecte sociale, educationale, de promovare a sanatatii, cultural, tineret, civic si mediu. In cadrul Targului, persoanele interesate se pot inscrie ca voluntari si pot experimenta viata de voluntar, in cadrul unor ateliere si activitati demonstrative de voluntariat. Tot in cadrul acestei editii puteti afla informatii despre voluntariat international prin Serviciul European de Voluntariat chiar de la participantii la program.

Vin sa recruteze voluntari la Targul de Voluntariat Brasov: Asociatia Colors, Biblioteca Judeteana George Baritiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Fundatia Hospice Casa Sperantei, Asociatia pentru Parteneriat Comunitar, Asociatia Pro Democratia Club Brasov, Asociatia Optim Brasov, Primaria Rasnov – Cetatea Rasnov, Asociatia de Servicii Sociale Scut, Asociatia pentru Protectia Animalelor ANU-Animals Need Us, Asociatia International Award for Young People, Fundatia Rafael, Amuradia, Asociatia Tineretul ONU din Romania (ex Asociatia BISMUN), Fundatia Poplars Romania, Salvati Copiii Filiala Brasov, Edu for All, Centrul de Voluntariat Brasov, Tineri pentru Tineri, Org. Nat. Cercetasii Romaniei – Filiala Brasov “Virgil Onitiu”, Fundatia PECA (pentru copii abandonati), Asociatia Copiii de Cristal, Clubul pentru Protectia Naturii si Turism, Caritas.

Ateliere (desfasurate intre orele 10-16):
atelier de bijuterii (cercei, brose si alte bijuterii) – Fundatia Hospice Casa Sperantei
atelier handmade & crafts – Biblioteca Judeteana G. Baritiu, Caritas, Copiii de Cristal, Fundatia PECA, Fundatia Rafael
ateliere de realizat machete din sarma, bratari din noduri – Centrul de Voluntariat
atelier “De ce vreau sa devin voluntar” – Reteaua CAN
atelier “Idei reclame ONG” – Reteaua CAN
atelier “Cuvinte incrucisate” – Reteaua CAN
atelier “Model United Nations” – Asociatia Tineretul ONU din Romania
atelier de miscare si joc (juggling/dans/jocuri) – Asociatia Colors
atelier “How to EVS?” – Asociatia Colors

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

103,714FaniÎmi place
110CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente