Voluntarii de la Tasuleasa Social au plantat 12 mii de puieti

Voluntarii de la T??uleasa Social au plantat 12 mii de puie?i
Voluntarii de la Tasuleasa Social au plantat 12 mii de puieti
Voluntarii de la Tasuleasa Social au plantat 12 mii de puieti

Peste 200 de tineri voluntari au fost prezenti la finele saptamanii trecute la plantat de puieti in localitatea Gledin. Rezultatul fericit la final de zi a fost 12.000 de puieti de stejar plantati.

 

Peste 200 de voluntari au participat la actiunea de plantare de la Gledin. Impadurirea a fost organizata de Asociatia Tasuleasa Social impreuna cu parintele Ioan Titieni de la Parohia Gledin.

Actiunea a fost putin greoaie din cauza conditiilor meteo. Dat fiind faptul ca de dimineata, de cand tinerii se indreptau cu autobuzul oferit de sponsori. catre locul de plantare si pana la ultimul puiet plantat, a plouat marunt cu exceptia pauzei de masa.

Locul de plantare, Padurea Sfantului Pahomie, de 2,5 hectare, puietii si cativa localnici au venit din partea parintelui Ioan Titieni, sandwichurile, logistica si echipamentul de plantat au fost oferite de Tasuleasa Social iar apa de baut a fost oferita de sponsori. Impreuna cu acesti parteneri, Padurea Sfantului Pahomie a mai crescut cu 12.000 de stejari.

La actiune au mai participat si un grup de tineri entuziasmati veniti din Parva, cativa tineri din Gledin, o echipa de voluntari din Bucuresti si cativa participanti din Cluj. Cel mai in varsta voluntar la impadurire a fost o doamna de 74 de ani care planteaza copaci de la varsta de 14 ani.

Neinfranati de norii plini si grei, voluntarii au dus treaba pana la capat si au plantat pana la ora 17:00. Ploaia, noroiul si efortul au fost compensate de muzica buna si entuziasmul tinerilor voluntari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *