Vrei sa participi la evenimentul „Kilometrul Verde”? Iata tot ce trebuie sa stii despre acest eveniment

Vrei sa participi la evenimentul "Kilometrul Verde"? Iata tot ce trebuie sa stii despre acest eveniment

Kilometrul Verde este un eveniment care se va desfasura pe data de 30 iunie 2012 pe viitoarea autostrada Bucuresti-Ploiesti.

Daca sunteti din alte localitati decat Bucuresti sau Ploiesti puteti veni cu mijloace de transport auto sau cu trenul.

Daca alegeti sa veniti cu autoturismul

Indreptati-va spre cel mai apropiat punct de plecare (Bucuresti sau Ploiesti).

Special pentru eveniment, la capetele autostrazii vor fi amenajate parcari pentru autoturisme. Este bine sa va asigurati ca veti ajunge acolo inainte de ora 9:00 pentru a nu fi incomodati de fluxul de biciclisti care vor  sosi din Bucuresti, respectiv Ploiesti.

Va rugam sa urmati intocmai indicatiile agentilor de politie si sa parcati in asa fel incat sa putem folosi eficient spatiul alocat.

Dimensiunea parcarii va fi stabilita in functie de numarul de masini care se anunta ca vor sosi la punctele de plecare.

De aceea este foarte important ca dumneavoastra sa  completati formularul de inscriere precizand faptul ca veti sosi cu autoturismul.

Doar soferul va bifa optiunea “cu autoturismul”, daca sunteti pasager va rugam bifati optiunea “cu bicicleta”.

In parcare va fi permis accesul doar pentru masinile care transporta biciclete.

Daca alegeti sa veniti cu trenul

Va rugam sa respectati regulamentul CFR privind transportul bicicletelor cu trenul.

In cazul in care vom constata ca din orasul dumneavoastra exista un numar mare de persoane care ar dori sa se deplaseze cu trenul, va vom pune in legatura pentru a forma un grup organizat.

Astfel, daca toti participantii vor plati in avans contravaloarea tarifului anuntat, CFR ar putea pune la dispozitia dumneavoastra un vagon dedicat transportului pana in orasul pe care l-ati ales ca punct de destinatie (Bucuresti sau Ploiesti).

De aceea este foarte important sa va inscrieti precizand ca doriti sa veniti cu trenul precum si orasul de unde doriti sa luati startul (de preferat, cel mai apropiat de orasul dumneavoastra).

Ora de sosire a trenului la destinatie nu trebuie sa depaseasca ora 8:00 am. De la ora 8:30 voluntarii vor pleca si nu va vor mai putea conduce spre punctul de plecare de pe autostrada.

Va rugam sa luati in considerare ora de plecare a trenului. Trebuie sa ajungeti la timp la vagonul rezervat dumneavoastra. In caz contrar, contravaloarea calatoriei cu acest vagon special nu va putea fi returnata.

Daca alegeti sa veniti cu bicicleta

Daca sunteti cu bicicleta puteti alege sa veniti singur sau in grupuri mici de prieteni. Este obligatoriu ca pe timpul deplasarii sa respectati intocmai regulile de circulatie pe drumurile publice.

CITESTE MAI MULT AICI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *