Zece scoli din judetul Cluj se alatura programului organizat de echipa Let’s Do It, Romania: „Scoala Mea e Eco”

Zece scoli din judetul Cluj se alatura programului organizat de echipa Let's Do It, Romania: „Scoala Mea e Eco"

Zece scoli din judetul Cluj se alatura programului organizat de echipa Let’s Do It, Romania: „Scoala Mea e Eco”. Elevii vor invata prin intermediul unor activitati atat indoor cat si outdoor conceptul “Reducem, Reciclam, Refolosim”.

Printre activitatile propuse in cadrul programului ecologic ce se va desfasura in perioada 2-6 aprilie se numara prezentarea interactiva a conceptului „Reducem, Reciclam, Refolosim”, un colaj de filmulete reprezentative, o sceneta de teatru pentru cei mici si un joc tip „labirint” pentru elevii claselor V-XII. In plus, se va organiza un workshop in cadrul caruia se vor utiliza preponderent materiale reciclabile.

“Se urmareste continuitatea proiectului prin intalniri ulterioare cu elevii scolilor implicate, deoarece doar prin astfel de actiuni se poate creste gradul de constientizare in ceea ce priveste implicarea activa si constanta a comunitatii in relatia cu mediul inconjurator”, a declarat Marius Cobarzan, coordonatorul proiectului la nivel judetean.

Let’s Do It, Romania! face parte din marea echipa Let’s Do It, World! care va implica peste 85 de state la nivel global in cel mai mare eveniment de voluntariat din istoria omenirii. In 2012 Romania organizeaza curatenia nationala in aceeasi zi cu Republica Moldova, Bulgaria si Turcia – 12 mai 2012.

Articole similare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Rămâi conectat!

104,101FaniÎmi place
108CititoriConectați-vă
1,330CititoriConectați-vă

Articole Recente